Nieuwsberichten

Lees hier de laatste nieuwsberichten

Slimme stad

Na de zomer gaan we hybride: het slimme normaal

Vanaf augustus willen onze City Deal bijeenkomsten hybride organiseren. We willen zowel de mensen die online willen overleggen, als de mensen die graag bij elkaar willen komen, de gelegenheid bieden om dat te doen. Technisch gezien, betekent dat wel dat online de boventoon voert.

Lees verder »
Slimme stad

Feedback door internationale kwaliteitsteams

Op 10 juni organiseerde Amsterdam Smartcity en samen met de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ een sessie waarbij internationale experts feedback en reflectie gaven op 9 instrumenten die binnen de City Deal worden ontwikkeld. Hieronder lezen jullie alle adviezen.

Lees verder »
Bibliotheek

Verordening voor AI

Op 21 april 2021 presenteerde de Commissie het voorstel voor een verordening voor kunstmatige intelligentie (AI), als onderdeel van het bredere AI-pakket.

Lees verder »
Slimme stad

Argaleo wint CIO Magazine Innovation Awards 2021

Argaleo heeft de CIO Magazine Innovation Awards 2021 gewonnen. De Innovation Awards zijn een initiatief van CIO Magazine, bedoeld om innovatieve projecten te belonen en te stimuleren bij zowel leveranciers als afnemers op het gebied van IT.

Lees verder »
Bibliotheek

Toekomstbestendige arbeidsmarkt

Nederland staat voor grote maatschappelijke opgaven. Denk aan technologische ontwikkelingen, zoals digitalisering en artificial intelligence (AI), maar ook de energietransitie, de klimaatcrisis en de covid-19-pandemie. Ondertussen ontstaat op de huidige arbeidsmarkt een mismatch tussen vraag en aanbod. Dit compliceert het oplossen van de maatschappelijke opgaven. TNO stelt daarom voor om

Lees verder »

Contact

Contactformulier FCF
Contact
Close
Ga naar de inhoud