Na de zomer gaan we hybride: het slimme normaal

Vanaf augustus willen onze City Deal bijeenkomsten hybride organiseren. We willen zowel de mensen die online willen overleggen, als de mensen die graag bij elkaar willen komen, de gelegenheid bieden om dat te doen. Technisch gezien, betekent dat wel dat online de boventoon voert.

We kiezen hiervoor omdat we twee geluiden krijgen:

1) “We willen elkaar ontmoeten en we hebben zin in een borrel”

2) “We vinden het prettig dat we niet een halve dag kwijt zijn voor een vergadering van een uur”

Daarbij vinden we dat we als City Deal het voortouw moeten nemen op weg naar het slimme normaal: gebruikmaken van digitale tools, zonder de voordelen van persoonlijke ontmoetingen overboord te gooien.

In principe vinden deze hybride bijeenkomsten plaats op kantoor (we huren een kwart van een kerk) van de Future City Foundation in Amersfoort (Paulus Borstraat 41). We hebben daar werkruimte en een bar enzovoort. Maar we komen ook graag naar een van de andere partners toe. Dus als je ons graag wilt ontvangen, horen we het graag. Dan kijken we of dat kan.

Hoe je als werkgroep gebruikmaakt van deze mogelijkheden is aan jullie zelf. Je kan dus als groepje op de locatie komen, of een deel etc.

We willen daarbij naar een situatie waarin afstandhouden niet nodig is. Dus we gaan daarbij werken met de CoronaCheckApp zolang dat nodig is.

Als er vragen of ideëen zijn, horen we het graag.

 

Verwante Artikelen

Update werkgroepen

Tijdens de City deal partner bijeenkomst was er een terugkoppelmoment van iedere werkgroep. Hier leest u de voortgang van elke werkgroep en wat de hulpvragen zijn. Ook kunt u een pitchfilm zien van de terugkoppeling. Helaas stopte de opname halverwege en is dus de helft vanwege een technische storing verloren gegaan.

Ga naar de inhoud