PROJECTEN

Waar werken we aan?

Projecten

Community of Practice Lokaal Meten & Snuffelfiets

De CoP heeft een eigen Whatsappgroep voor constant contact, een nieuwsbrief (die verschijnt na de bijeenkomst en een verslag bevat van wat is besproken), een online community (waar oa de nieuwsbrieven zijn terug te lezen). Een keer per jaar (tijdens of ipv een van de vier bijeenkomsten) wordt iets bijzonders georganiseerd, een zogenaamde special. Dat kan een werkbezoek zijn, een studiereis, congres, boek etc.

Lees verder »
Projecten

Project: City Deal ‘Slim Maatwerk’

Helaas is het voor lang niet iedere Nederlander mogelijk om zelfstandig op een gezonde manier in de gewenste thuisomgeving te wonen en leven, terwijl ze dat wel willen. In de City Deal ‘Slim Maatwerk’ willen we onderzoeken welke oplossingen digitalisering en technologisering hiervoor kan bieden.

Lees verder »
Projecten

City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’

Digitalisering en technologisering veranderen onze steden, regio’s en dorpen de komende jaren ingrijpend. Maar welke instrumenten hebben we nodig om dat op een zo goed mogelijke manier te laten verlopen? Waarmee we de leefbaarheid in onze steden kunnen vergroten en onze democratische waarden kunnen borgen. In de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ ontwikkelen, toetsen en implementeren we die instrumenten.

Lees verder »

Contact

Contactformulier FCF
Contact
Close
Ga naar de inhoud