Gaan we door in de zomer? Natuurlijk!

Beste partners, 

Het is inmiddels officieel zomer en daarmee ook het begin van de vakantieperiode. We gunnen jullie natuurlijk jullie welverdiende vakantie, maar we gunnen onze City Deal ook voortgang. Het zou jammer zijn als het proces in de zomer stil komt te staan, net nu we zo goed op weg zijn.

Het is logisch als alles in de zomer wat rommeliger verloopt, maar probeer de zomer ook juist te benutten om contact met elkaar te houden. 

Zorg daarom dat je tenminste een keer per maand met je eigen werkgroep overlegt. Dat hoeft niet op de vaste City Deal partnerbijeenkomst te zijn, maar mag natuurlijk wel. Overleg even hoe en wat met jullie werkgroep secretaris (Jelmer) en jullie eigen werkgroep. En geef svp door aan een van ons als je er niet bij bent vanwege vakantie.

Zo hopen we de zomer te benutten om te brainstormen en te overleggen, zodat we in september alles samen kunnen brengen en er weer volle bak tegen aan kunnen. 

Wij wensen jullie een mooie zomer toe!

Jan-Willem, Wendolijn en Zoë

 

 

Verwante Artikelen

Fijne feestdagen en vooruitblik 2021

Allereerst wensen we jullie allemaal hele fijne feestdagen. Anders dan normaal, maar we wensen jullie net zoveel liefde en warmte als in een ‘normaal’ jaar. Misschien nog wel meer…
 Wij kijken in ieder geval terug op een mooi 2020. We hebben samen met jullie een prachtig netwerk kunnen opzetten dat inhoudelijk interessant en nuttig is en ook nog eens met allemaal leuke mensen. Dank voor het vertrouwen dat jullie ons hebben gegeven om dit te mogen doen.

Ga naar de inhoud