Nieuwsberichten

Lees hier de laatste nieuwsberichten

Slimme stad

EU-subsidie voor Smart City Monitor

De Europese Unie stelt ruim 800.000, – euro subsidie beschikbaar voor het project Smart City Monitor. Daarvan ontvangt de gemeente ‘s-Hertogenbosch bijna 200.000, – euro. Deze Smart City Monitor geeft onder meer inzicht in bezoekers- en verkeersstromen in de binnenstad.

Lees verder »
Slim Maatwerk

Waarover gaat deze City Deal?

Helaas is het voor lang niet iedere Nederlander mogelijk om zelfstandig op een gezonde manier in de gewenste thuisomgeving te wonen en leven, terwijl ze dat wel willen. In de City Deal ‘Slim Maatwerk’ willen we onderzoeken welke oplossingen digitalisering en technologisering hiervoor kan bieden.

Lees verder »
Slim Maatwerk

Wat gaan we nu echt DOEN?

Het doel van de City Deal is het ontwikkelen en verzamelen van instrumenten die focussen op processen die te maken hebben met digitalisering en technologisering van aspecten in het sociaal domein.

Lees verder »
Slim Maatwerk

Mogelijke werkgroepen

We gaan in verschillende werkgroepen aan de slag met een procesvraag. Vooralsnog gaat het om de volgende groepen.

Lees verder »
Slim Maatwerk

Hoe gaan we te werk?

We zijn nu een paar maanden bezig met de opzet van onze gezamenlijke City Deal. We krijgen daarbij de vraag HOE we nu echt aan de slag gaan.

Lees verder »
Slimme stad

Nieuwsbrief 1 december 2021

Morgen, op 2 december, hebben we de hele dag werkgroepsessies.

We zullen in kanaal 1 & 2 20 breakoutrooms openen, waar jullie de hele dag met elkaar kunnen brainstormen en wensen iedereen die fysiek bij elkaar komt een goede sessie. 

De zoom-links voor deelname vind je verderop in de nieuwsbrief.

Lees verder »

Contact

Contactformulier FCF
Contact
Close
Ga naar de inhoud