Nieuwsberichten

Lees hier de laatste nieuwsberichten

News

Gemeente ’s-Hertogenbosch live met Signalen

Sinds maandag 1 maart is de gemeente ‘s-Hertogenbosch, naast Amsterdam, de tweede gemeente in Nederland die Signalen in gebruik heeft genomen. Signalen is een open source initiatief van Nederlandse gemeenten voor het ontvangen en afhandelen van meldingen over de openbare ruimte.

Lees verder »
Slimme stad

Videopresentatie Slimme stad

Hoe verandert digitalisering en technologisering regio, stad en dorp? In deze video legt Jan-Willem Wesselink (programmamanager bij de Future City Foundation) het uit. Ook legt hij uit hoe daaraan wordt gewerkt in de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’.

Lees verder »
Slimme stad

We gaan Europees

We zijn heel blij en trots dat de Europese Commissie onze aanvraag in het kader van het ‘Technical Support Instrument (TSI)’ heeft goedgekeurd en dat we onze burgermeetwerkgroepen kunnen versterken met een stevige Europese component.

Lees verder »
News

Digital Twin dashboard geeft inzicht in maatschappelijke opgaven Den Haag

De gemeente Den Haag ontwikkelt aan de kust van Scheveningen een Living Lab om nieuwe technologische oplossingen voor maatschappelijke, economische en sociale opgaven te testen. Een van deze technologische oplossingen is een online Digital Twin dashboard waarin (live) data wordt gevisualiseerd en kan worden geanalyseerd. Als eerste stap wordt gekeken

Lees verder »

Contact

Contactformulier FCF
Contact
Close
Ga naar de inhoud