Verplaatsing City Deal Oud & Nieuw

We hebben na overleg besloten om de City Deal bijeenkomst die gepland staat op donderdagmiddag 1 december door te schuiven naar donderdag 19 januari 2023.

Het ochtendprogramma op 1 december over de Crowd Safety Manager gaat wel door. Klik hier voor het programma daarvan.

We verzetten het middagprogramma omdat we van veel mensen de vraag krijgen of we kunnen schuiven. Agenda’s blijken in december toch voller dan we dachten. Met als gevolg dat we te weinig mensen hadden om een goede bijeenkomst neer te zetten.

Maar niet getreurd, op 19 januari 2023 ben je van harte welkom in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch voor de City Deal’s Prettige Voortzetting. Reserveer het vast in je agenda en nodig je collega’s uit.

En op 1 december gaan dus wel door:
10.00 – 13.00 uur Crowd Safety Congres – Zo zorg je voor een veilige stad (klik hier voor meer informatie

13.00 uur Netwerklunch City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ en deelnemers Crowd Safety Congres 

16.00 uur Afscheidsreceptie wethouder Wim Willems

 

OCHTENDPROGRAMMA
CROWD SAFETY CONGRES – Zo zorg je voor een veilige stad
Wil je inzicht in bezoekersstromen van de stad? Dat kan met het online data dashboard ‘Crowd Safety Manager’. In de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ is deze tool verder ontwikkeld en getest door gemeente Den Haag, de gemeente Breda en de gemeente ’s-Hertogenbosch in nauwe samenwerking met de National Politie en het IT bedrijf Argaleo. 
Wil je weten hoe de tool kan worden ingezet in jouw gemeente? En welke lessen de gemeenten hebben geleerd van het gebruik van de tool binnen hun organisatie? Meld je dan nu aan voor het Crowd Safety Congres op 1 december in het ochtendprogramma, klik hier om je aan te melden

Verwante Artikelen

Update werkgroepen

Tijdens de City deal partner bijeenkomst was er een terugkoppelmoment van iedere werkgroep. Hier leest u de voortgang van elke werkgroep en wat de hulpvragen zijn. Ook kunt u een pitchfilm zien van de terugkoppeling. Helaas stopte de opname halverwege en is dus de helft vanwege een technische storing verloren gegaan.

Ga naar de inhoud