Miroborden voor elke groep

Hallo we hebben een Mirobord voor elke groep. Veel plezier er mee 🙂

Werkgroep 1

Werkgroep 2

Werkgroep 3

Werkgroep 4

Werkgroep 5

Werkgroep 6

Werkgroep 7

 

 

Meer weten over Miro?
Wat kan je allemaal mee doen? Ongelofelijk veel! Van het gebruik van digitale post-its tot het stemmen op ideeën met de voting tool, het toevoegen van (instructie)filmpjes en het inrichten van verschillende zones om met meerdere groepen op een bord te werken… Het kan allemaal. Je kunt makkelijk werken met templates voor workshops en sessies, die simpel te hergebruiken zijn. Ook is er een grote database met standaardtemplates beschikbaar én is er een actieve community waar templates worden gedeeld. Met één druk op de knop exporteer je de inhoud van een bord naar een PDF of excel.

Voor nog meer informatie kan je dit webinar terugkijken over alle tips, tricks en tools van Miro: https://www.youtube.com/watch?v=pULLAEmhSho

Verwante Artikelen

Update werkgroepen

Tijdens de City deal partner bijeenkomst was er een terugkoppelmoment van iedere werkgroep. Hier leest u de voortgang van elke werkgroep en wat de hulpvragen zijn. Ook kunt u een pitchfilm zien van de terugkoppeling. Helaas stopte de opname halverwege en is dus de helft vanwege een technische storing verloren gegaan.

Ga naar de inhoud