MIRO

Beste werkgroepen,

Voor de sessie van 2 december* hebben wij per werkgroep een Miro board aangemaakt. Miro is een online samenwerkingstool. Je kunt het zien als een groot online whiteboard, waarop je digitale post-its plakt, documenten, afbeeldingen en filmpjes kunt uploaden en interactief (in real time én asynchroon) kunt samenwerken.  

Hieronder staan de links per werkgroep:
Werkgroep 1
Werkgroep 2
Werkgroep 3
Werkgroep 4
Werkgroep 5
Werkgroep 6
Werkgroep 7
Werkgroep 8 & 9
Werkgroep 10
Werkgroep 11
Werkgroep 12
Werkgroep 13
Werkgroep 14

*Jullie mogen dit Miro board ook nog na 2 december gebruiken – graag zelfs!

Meer weten over Miro?
Wat kan je allemaal mee doen? Ongelofelijk veel! Van het gebruik van digitale post-its tot het stemmen op ideeën met de voting tool, het toevoegen van (instructie)filmpjes en het inrichten van verschillende zones om met meerdere groepen op een bord te werken… Het kan allemaal. Je kunt makkelijk werken met templates voor workshops en sessies, die simpel te hergebruiken zijn. Ook is er een grote database met standaardtemplates beschikbaar én is er een actieve community waar templates worden gedeeld. Met één druk op de knop exporteer je de inhoud van een bord naar een PDF of excel.

Voor nog meer informatie kan je dit webinar terugkijken over alle tips, tricks en tools van Miro: https://www.youtube.com/watch?v=pULLAEmhSho

Verwante Artikelen

Ga naar de inhoud