Metropolitan Mobility Podcast

In de Metropolitan Mobility podcast gaat Geert Kloppenburg op zoek naar antwoorden op de vraag: Hoe houden we onze stedelijke gebieden toegankelijke en levendige plekken om in te wonen? Hij gaat in gesprek met innovatieve entrepreneurs, onderzoekers en beleidsmakers over concrete plannen voor toekomstbestendige steden.

In de afleveringen komen concrete plannen uit diverse sectoren aan bod. Uit het binnen- en buitenland. De podcast is te beluisteren via verschillende podcast apps. 

Verwante Artikelen

Update werkgroepen

Tijdens de City deal partner bijeenkomst was er een terugkoppelmoment van iedere werkgroep. Hier leest u de voortgang van elke werkgroep en wat de hulpvragen zijn. Ook kunt u een pitchfilm zien van de terugkoppeling. Helaas stopte de opname halverwege en is dus de helft vanwege een technische storing verloren gegaan.

Brainstorm over Barcelona

Op 16 juni hebben we met elkaar alvast nagedacht over Barcelona, want november komt altijd sneller dan je denkt. Heb je deze brainstorm nou gemist? Dan zijn we nog steeds heel benieuwd waarom jij wil gaan. Vul deze enquête zodat we je input mee kunnen nemen. https://kennislab.typeform.com/to/vceaGSkY

Slimme City Deals leveren eerste tools op, nu is het tijd voor de praktijk

Op de City Deal dag in Utrecht presenteerden 75 partners van de City Deals ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ en ‘Slim Maatwerk’ de volgende stap in hun samenwerking. Nu de eerste concrete instrumenten zijn ontwikkeld, gaan de partners deze toepassen in showcases door het hele land. ‘In één oogopslag zie je de slimste projecten waar je naar op zoek bent.’

Ga naar de inhoud