Meld je nu aan voor de nieuwe IoT training

Beste City Deal partner,

 

Je bent dagelijks bezig met de grootste maatschappelijke en stedelijke uitdagingen van het moment. Je weet dat nieuwe technologie en digitale oplossingen een bijdrage kunnen leveren aan de opgaven in onze steden, dorpen en regio’s. Je wilt innoveren. Maar je loopt telkens tegen hetzelfde probleem aan. Onvoldoende kennis en technische knowhow in jouw organisatie.

Herkenbaar?

 

Om jou en je collega’s te helpen, heeft de Future City Foundation samen met Young_Coders de afgelopen periode hard gewerkt aan de FIWARE Fundamentals training. Een zeer praktijkgerichte basistraining die jou en je collega’s wegwijs maakt in de wereld van smart city concepten, Internet of Things (IoT) en datagebruik voor je stad, dorp of regio.

 

Voor wie

Krijg je binnen je rol in de organisatie vragen over smart city concepten? Word je geacht om aanbestedingen waarbij IoT een onderdeel is op waarde te schatten? Of krijg je van je afdelingshoofd de vraag om te innoveren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze FIWARE Fundamentals training precies wat je zoekt. 

 

De training is geschikt voor iedereen zonder een IT-achtergrond die meer kennis wil vergaren over smart city concepten, een beter begrip wil krijgen van de achterliggende technologie en mogelijkheden, en hier op een praktische manier mee aan de slag wil gaan.

 

Wat kan je na de training

Na het volgen van deze training heb je de volgende vaardigheden ontwikkeld:

  • Je bezit basiskennis van IoT (Internet of Things) en kunt dit toepassen op de praktijk.
  • Je kunt nu beter smart city concepten op waarde beoordelen.
  • Je begrijpt nu hoe een dataplatform functioneert.
  • Je weet hoe FIWARE standaarden het mogelijk maken dat we niet meer in data silo’s hoeven te denken, maar aan een interoperabel netwerk waarbij de data zonder moeite uitgewisseld kan worden.

 

Pilotklas najaar 2021

Als City Deal partner bieden we je de primeur om in te schrijven voor deelname aan deze eerste training. Om het nog aantrekkelijker te maken, bieden we een gereduceerd tarief.  Ben of ken jij iemand die zich wil verdiepen in smart cities of wil je de kennis over dit onderwerp binnen je team uitbreiden? Bekijk dan meer informatie op

www.fiwareacademy.nl en schrijf je in.

 

 

Praktisch

  • De training start dit najaar met maximaal 10 cursisten. Vol = vol, dus meld je op tijd aan om zeker te zijn van een plek!
  • Het is  een combinatie van 8 klassikale lessen en online zelfstudie.
  • Gereduceerd tarief is EUR 995,- normaal EUR 1395,-
  • Je ontvangt een certificaat na afloop van de training
  • Meer details over de training vind je in de brochure. Download hier de brochure.

 

Hebben we je interesse gewerkt, maar heb je toch nog vragen? Dan kun je terecht bij Arjan Dost van Young_Coders via: [email protected]

Verwante Artikelen

Ga naar de inhoud