Gezocht: filmpjes van innovatieve smartcityoplossingen

Tijdens de Innovatieexpo op 8 april kunnen we de hele dag door een film vertonen met daarin innovatieve oplossingen op smartcitygebied. De film mag in totaal 20 minuten duren. We willen het met elkaar maken en willen daarom filmpjes van jullie aan elkaar plakken en daar zetten we dan QR-codes tussen richting jullie website.

Daarom hierbij de oproep om je eigen filmpje (in mp4 formaat) op te sturen naar Wendolijn ([email protected]). Het filmpje mag niet langer zijn dan 2:30 min en moet gaan over een concrete innovatie op smartcitygebied. Dat kan vanuit een bedrijf (graag), maar mag ook vanuit overheden die samenwerken met het bedrijfsleven. Let wel, het moet dus gaan over concrete, nieuwe, innovatieve smartcityoplossingen.

Als we teveel inzendingen krijgen kiezen we zodat we een goede mix krijgen. En indien nodig we maken een langere versie die we op de site van de City Deal zetten (en we voegen dan een link toe aan het eind van het Innovatiexepofilmpje).

Verwante Artikelen

Update werkgroepen

Tijdens de City deal partner bijeenkomst was er een terugkoppelmoment van iedere werkgroep. Hier leest u de voortgang van elke werkgroep en wat de hulpvragen zijn. Ook kunt u een pitchfilm zien van de terugkoppeling. Helaas stopte de opname halverwege en is dus de helft vanwege een technische storing verloren gegaan.

Ga naar de inhoud