community banner image

Welkom

Van harte welkom op de Future City community.

Wat kun je hier allemaal?

Hierbij een korte toelichting op het platform, zodat je snel van start kunt. Lukt iets niet of heb je vragen? Voor technische ondersteuning kun je terecht bij [email protected]

Als je inlogt zie je het volgende menu: 

  • Nieuwsfeed: Dit is de homepage van jouw digitale omgeving. Je vindt hier de feed van alle geüploade documenten, berichten, artikelen en andere informatie van andere leden.
  • Inhoud: Hier vind je de publieke evenementen, documenten, video’s en foto’s.
  • Groepen: Het platform biedt een plek voor verschillende supportgroepen. Als je lid wilt worden van een bepaalde groep klik je op ‘Lid Worden’ of ‘Toegang Vragen’, afhankelijk of de groep Publiek of Privé is.
  • Leden: Scroll door alle leden, connect, stuur een bericht of zoek op kenmerken.
  • Support: Een algemene support pagina met tips, link naar support portal en een afspraken tool.
  • Profiel: Voeg hier je profielfoto en informatie toe, zodat andere leden je makkelijk herkennen. Als je op je profielfoto klikt opent jouw persoonlijke menu. Je vindt hier je accountinstellingen, jouw documenten en de historie van je activiteiten binnen het platform. 
  • Meldingen: Je ontvangt zowel mail- alsook webnotificaties van veel handelingen op het platform. Vind je dat te veel worden. pas dan je voorkeuren aan. Ga dan naar Profiel, Account, Notification settings. Op deze pagina kun je je voorkeuren zelf bepalen onder de tab Preferences. Onder de tab abonnementen kun je ook meldingen van een hele groep uitzetten.

We wensen je een vliegende start bij het gebruik van dit platform. Als je vragen hebt, staan we voor je klaar! 

Verwante Artikelen

Update werkgroepen

Tijdens de City deal partner bijeenkomst was er een terugkoppelmoment van iedere werkgroep. Hier leest u de voortgang van elke werkgroep en wat de hulpvragen zijn. Ook kunt u een pitchfilm zien van de terugkoppeling. Helaas stopte de opname halverwege en is dus de helft vanwege een technische storing verloren gegaan.

Reacties

Ga naar de inhoud