We hebben iets te vieren!

Op 3 juni bestaat onze City Deal een halfjaar en dat vieren we graag met jullie! Vanaf 16.00 uur, aansluitend op de City Deal partnerbijeenkomst, organiseren we een feestelijk webinar. We nodigen we je van harte uit om daarbij te zijn op Zoom-kanaal 1. Ook je collega’s, bestuurders en andere geïnteresseerden mag je hiervoor uitnodigen. 

We vieren dit in een webinar ‘Hoe borg je digitalisering in je organisatie’, die voor iedereen die interesse heeft, toegankelijk is. Met zes bestuurders van de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ gaan we in gesprek over de vraag hoe je digitalisering in je organisatie borgt. Hoe zorg je dat het niet slechts een thema is van slechts een afdeling? Maar dat het breed wordt opgepakt? 

We zijn ook heel trots dat we op 3 juni nieuwe partners mogen verwelkomen bij de City Deal: CBS, Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven en Fontys Hogeschool. Daar zijn we heel blij mee en we verheugen ons op de nieuwe samenwerking. 

En we gaan de eerste resultaten laten zien van de instrumenten waar we aan werken binnen de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’. In een ronde langs alle werkgroepen, gaan we in gesprek met de kartrekkers wat hun belangrijkste leerpunt is van het afgelopen halfjaar. 

Programma
16.00 – Welkom
16.05 – Dit doen we in de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ – pitchronde met de eerste resultaten van de 13 instrumenten waar we aan werken
16.20 – Ondertekening van de City Deal door nieuwe partners: Fontys Hogeschool, CBS en de Data-en Kennishub Gezond Stedelijk Leven.
16.30 – Gesprek met bestuurders over de vraag: ‘Hoe borg je smart city in je organisatie?’ onder leiding van projectmanager van de City Deal Jan-Willem Wesselink.

17.15 – Borrel 

Meer informatie
We zien je graag tijdens het webinar op donderdag 3 juni van 16.00 – 17.15 uur. En stuur het vooral rond aan jullie collega’s/bestuurders en je netwerk buiten de City Deal, zij kunnen zich aanmelden via https://future-city.nl/webinar-3-juni/

Voor vragen kun je contact opnemen met Zoë Spaaij ([email protected]).

 

Verwante Artikelen

Ga naar de inhoud