Overzicht externe evenementen in 2021

We willen in 2021 graag present zijn bij een aantal andere bijeenkomsten in 2021. We nu aan het inventariseren welke bijeenkomsten we interessant en relevant vinden en bedenken hoe we daar een rol kunnen spelen. Daarbij willen we graag gebruik maken van jullie hulp, dus als je bijvoorbeeld zelf een actieve rol speelt bij een van de bijeenkomsten en daar een mooie rol ziet voor de City Deal, laat het ons dan even weten.

Mocht je zelf een evenement organiseren waar je een rol ziet voor de City Deal, dan horen we dat ook heel graag en overleggen we wat we samen kunnen doen.

Hier vind je alle bijeenkomsten.

Verwante Artikelen

Fijne feestdagen en vooruitblik 2021

Allereerst wensen we jullie allemaal hele fijne feestdagen. Anders dan normaal, maar we wensen jullie net zoveel liefde en warmte als in een ‘normaal’ jaar. Misschien nog wel meer…
 Wij kijken in ieder geval terug op een mooi 2020. We hebben samen met jullie een prachtig netwerk kunnen opzetten dat inhoudelijk interessant en nuttig is en ook nog eens met allemaal leuke mensen. Dank voor het vertrouwen dat jullie ons hebben gegeven om dit te mogen doen.

Ga naar de inhoud