Nieuwsbrief 23/01/2022

Beste (toekomstige) partner van de City Deal ‘Slim Maatwerk’,

Nogmaals dank voor al jullie bijdragen aan de eerste partnerbijeenkomst van 2022 vorige week dinsdag. De bijeenkomst leidde tot mooie online gesprekken en binnenkort hopelijk tot echte ontmoetingen. Samen gaan we aan de slag. Maar voor we zo ver zijn hebben we nog een aantal zaken nodig en hebben we nog wat laatste nieuwtjes. 

In deze mail zetten we alle belangrijke zaken op een rij. Daarom de vraag om hem even goed door te lezen en alle acties uit te voeren.

ONDERTEKENING – reserveer 11 maart

De feestelijke ondertekening hebben we verzet naar 11 maart. Dat geeft ons (en de ondertekende bewindspersoon) iets meer voorbereidingstijd. We zijn druk bezig met de voorbereiding en hier lezen jullie het voorlopige programma.

We gaan uit van een feestelijk fysiek programma in Den Haag (exacte locatie volgt). Dus haal je nette pak of mooie jurk weer uit de kast en vier het met ons mee. We hebben er heel veel zin in! We willen wel graag weten wie er komt, dus meld je even aan als je naar Den Haag afreist.

Kijk op DMI voor meer informatie of mail naar Zoë Spaaij via [email protected] als je vragen hebt.

De bijeenkomst op 14 februari wordt een gewone citydealbijeenkomst die dit keer de hele dag duurt. Zie DMI voor meer informatie.

BELANGRIJK

Informatie van de ondertekenaars
Per organisatie hebben we de informatie nodig van de ondertekenaars van de dealtekst. Van nog niet iedereen hebben wij dit ontvangen.

Welke informatie hebben we nodig?
>> Titel (indien gewenst), voorletters, achternaam en functie van de ondertekenaar.
>> Formele naam van uw organisatie (met rechtsvorm aanduiding).
>> Logo van uw organisatie (in vector-bestand: .eps, .ai, .svg – geen jpg/png)

Stuur dit alsjeblieft z.s.m. naar [email protected]

Notulen partnerbijeenkomst 18 januari
Voor iedereen die niet aanwezig kon zijn of wie nog even door wil lezen wat er vorige week in iedere werkgroep is besproken is de notulen op DMI gezet. Meer lezen.

OVER DMI

Online werkomgeving DMI
We werken met elkaar samen in de online werkomgeving DMI. Wil je weten hoe DMI werkt? Dat lees je hier: Meer informatie over DMI.

Om sneller de weg te vinden hebben we 2 deeplinks gemaakt:

Als je een uitnodiging voor DMI wilt of voor je collega’s, meld je dan even bij Sabien ([email protected]) of Zoë ([email protected])

NIEUWS

Aangepaste dealtekst
Alle ontvangen feedback is verwerkt tot de inhoudelijk definitieve versie van de dealtekst. Wel hebben we nog namen van de ondertekenaars nodig zoals al eerder is vermeld. Deze zal continue worden geüpdatet wanneer er nieuwe informatie wordt aangeleverd. De tekst lees je hier.

Communicatie pakket
Wij zijn enorm blij met alle ontwikkelingen en delen dat graag met ons én jullie netwerk. Daarom gaan wij vanaf nu actief nieuws delen op onze LinkedIn-pagina

Ook hebben wij voor jullie een communicatie pakket klaargezet waar jullie gebruik van mogen maken. Dit pakket vind je hier.

Opening Public Service Lab – Brightlands
Ben jij benieuwd naar digitale kansen voor gemeenten? Het Public Services Lab opent vandaag op 27 januari 2022 haar deuren en biedt gemeenten eenvoudig toegang tot alle digitaliseringsexpertise die binnen het Brightlands- en VNG-netwerk beschikbaar is. In Public Services Lab bundelen VNG, gemeente Heerlen en Brightlands hun krachten met gemeenten om samen de publieke diensten van de toekomst te ontwikkelen. Lees meer hier.

Belangrijke data – noteer in je agenda: 
14 februari – City Deal partnerbijeenkomst – zet in je agenda
11 maart  Ondertekening City Deal Slim Maatwerk – zet in je agenda
22 maart – City Deal partnerbijeenkomst – zet in je agenda

Bekijk hier de complete agenda op DMI.

Met vriendelijke groet,

Het City Deal Slim Maatwerk team

Annefleur Siebinga 
Zoë Spaaij – [email protected] – 0650586953
Sabien van Dijk – [email protected] – 0618220134
Jan-Willem Wesselink – [email protected] – 0628638426

Verwante Artikelen

Update werkgroepen

Tijdens de City deal partner bijeenkomst was er een terugkoppelmoment van iedere werkgroep. Hier leest u de voortgang van elke werkgroep en wat de hulpvragen zijn. Ook kunt u een pitchfilm zien van de terugkoppeling. Helaas stopte de opname halverwege en is dus de helft vanwege een technische storing verloren gegaan.

Ga naar de inhoud