Nieuwsbrief 13 januari

Beste (potentiële) partner van de City Deal ‘Slim Maatwerk’,

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het opzetten van onze City Deal. Dit is mede door jullie inzet gelukt tijdens de eerste verkennende meetings en jullie input voor de dealtekst – daar zijn we enorm blij mee.

Momenteel zijn wij druk bezig om al jullie feedback op de dealtekst te verwerken zodat deze op 18 januari compleet is én hij op 14 februari kan worden ondertekend door de bestuurders. We staan namelijk te trappelen om echt te gaan beginnen.

Maar eerst hebben we volgende week dinsdag 18 januari van 14:00-17:00 uur onze tweede partnerbijeenkomst.

In deze mail zetten we alle belangrijke zaken op een rij. Daarom de vraag om hem even goed door te lezen en alle acties uit te voeren.

PARTNERBIJEENKOMST 18 JANUARI

Anders dan bij de vorige bijeenkomst willen we vanaf nu meer tijd gaan besteden per werkgroep. Zo kunnen we daadwerkelijk de eerste stappen gaan zetten. Daarvoor willen we zo snel mogelijk een planning maken, maar dat kan alleen als we weten bij welke werkgroep jullie willen aansluiten.

Daarom vragen we je een korte vragenlijst in te vullen. Hiermee kunnen wij een planning maken die we vervolgens zo snel mogelijk met jullie delen. We maken op basis hiervan een planning waarin we 2 werkgroepen tegelijkertijd houden. Zo is er voldoende tijd per werkgroep. Het uiteindelijke schema communiceren we maandag aanstaande.

Overzicht werkgroepen

Om je geheugen over de werkgroepen weer op te frissen staat er een overzicht van de werkgroepen en de uitkomsten van de vorige bijeenkomst op DMI. Lees hier meer.

BELANGRIJK

Ondertekening – Reserveer 14 februari
We werken op dit moment hard aan de Dealtekst van de City Deal ‘Slim Maatwerk’. Het is de bedoeling dat we deze dealtekst op 14 februari 2022  tekenen. 

Informatie van de ondertekenaars
Per organisatie hebben we de informatie nodig van de ondertekenaars van de dealtekst. Van nog niet iedereen hebben wij dit ontvangen.

Welke informatie hebben we nodig?
>> Titel (indien gewenst), voorletters, achternaam en functie van de ondertekenaar.
>> Formele naam van uw organisatie (met rechtsvorm aanduiding).
>> Logo van uw organisatie (in vector-bestand: .eps, .ai, .svg – geen jpg/png)

Stuur dit alsjeblieft z.s.m. naar [email protected]

OVER DMI

Online werkomgeving DMI
We werken met elkaar samen in de online werkomgeving DMI. Wil je weten hoe DMI werkt? Dat lees je hier: Meer informatie over DMI.

Om sneller de weg te vinden hebben we 2 deeplinks gemaakt:

Als je een uitnodiging voor DMI wilt of voor je collega’s, meld je dan even bij Sabien ([email protected]) of Zoë ([email protected])

NIEUWS

We zijn hard op weg! 
We zijn in gesprek met veel partijen die interesse hebben in de City Deal ‘Slim Maatwerk’. Weet u nog een interessante partij voor deze City Deal? Neem dan contact op met Jan-Willem Wesselink via [email protected] en nodig ze uit voor de bijeenkomsten. 

Belangrijke data – noteer in je agenda: 
18 januari – City Deal partnerbijeenkomst – zet in je agenda
14 februari – Ondertekening van de City Deal ‘Slim maatwerk’ – zet in je agenda
22 maart – City Deal partnerbijeenkomst – zet in je agenda

Bekijk hier de complete agenda op DMI.

Met vriendelijke groet,

Het City Deal Slim Maatwerk team

Annefleur Siebinga 
Zoë Spaaij – [email protected] – 0650586953
Sabien van Dijk – [email protected] – 0618220134
Jan-Willem Wesselink – [email protected] – 0628638426

Verwante Artikelen

Dit doen we tijdens de Data Week NL 2022

Van 27 juni t/m 2 juli 2022 vindt de Data Week NL in ‘s-Hertogenbosch. De hele week organiseren we een interessant programma met de ondertekening van de City Deal Slim Maatwerk, een driedaagse summerschool voor jongprofessionals en diverse workshops door partners van de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’. Bekijk hier de verschillende programma’s (wijzigingen voorbehouden).

Dit doen we tijdens de Data Week NL 2022

Van 27 juni t/m 2 juli 2022 vindt de Data Week NL in ‘s-Hertogenbosch. De hele week organiseren we een interessant programma met de ondertekening van de City Deal Slim Maatwerk, een driedaagse summerschool voor jongprofessionals en diverse workshops door partners van de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’. Bekijk hier de verschillende programma’s (wijzigingen voorbehouden).

Ga naar de inhoud