Nieuwsbrief 19 april 2023 | De Kien in Deventer

Showcase City Deal

Samen werken aan Digitale Technieken voor de Fysieke Leefomgeving

7 juni 2023 – Stadscampus de Kien in Deventer

Hoe zet je digitalisering en data in voor het verbeteren van de stedelijke leefomgeving? En hoe zorg je ervoor dat iedereen de tool begrijpt? We gaan op zoek naar antwoorden op Stadscampus de Kien in Deventer!

Wil jij ervaren hoe je datagedreven werken en digitale technieken, zoals een digital twin, inzet voor de fysieke leefomgeving? Kom dan op 7 juni 2023 naar Deventer en doe mee met De Kien experience. Deze dag staat in het teken van inspireren, activeren en verbinden van kennis en kunde rondom digitale technieken voor de fysieke leefomgeving.

We trappen de dag af met een welkomstwoord van Liesbeth Grijsen, wethouder van de gemeente Deventer. Daarna volgt een programma met verschillende activiteiten en toonaangevende sprekers. 

Tijdens de showcase presenteert De Kien haar lessons learned, gaan we in gesprek over de invloed van datagedreven werken op mens en organisatie, en doen we inspiratie op tijdens onder meer een hackathon digital twin, een pitchcarrousel en een panelgesprek. Hou deze website in de gaten voor alle updates over deze showcase. Een volledig programma volgt binnenkort!

Wil je weten hoe u in je dagelijkse werk aan de slag kan gaan met digitalisering en datagedreven werken? Mis De Kien experience dan niet en meld je nu aan.

Ben je een bedrijf / organisatie die zich bezighoudt met digitalisering in de fysieke leefomgeving en wil je komen pitchen / presenteren? Meld je dan hier aan.

Datum: 7 juni 2023

Tijd: 9.30-17.00 uur

Locatie: Stadscampus De KienSchouwburg Deventer, Leeuwenbrug 2, 7411 TJ Deventer.

KAN JE ZELF NIET?
NODIG JE COLLEGA’S UIT 

Verwante Artikelen

Ga naar de inhoud