City Deal nieuwsbrief 3 mei 2023

 

Ontmoet het smartcitynetwerk
Slimme Stad Parade | 25 mei 2023

Op 25 mei 2023 komt het grootste smartcitynetwerk van Nederland en Vlaanderen samen voor de Slimme Stad Parade in het Provinciehuis in Den Bosch!

 

Op dit unieke evenement maak je kennis met de innovatiefste smartcity-initiatieven uit Nederland en Vlaanderen. Je komt erachter waar je smartcitycollega’s zich mee bezighouden en je verbindt je met de grote spelers in de ontwikkeling van de slimme stad. Het belooft een inspirerende dag te worden met pitches en presentaties van tientallen belangrijke smartcity-initiatieven. Wie ga jij ontmoeten tijdens de Slimme Stad Parade?

 

Meld je vandaag nog aan voor de Slimme Stad Parade via deze link.

Aan de slag met datagedreven werken
City Deal Showcase Deventer | 7 juni 2023

Wil jij aan de slag met datagedreven werken? Op 7 juni ontdekken we Stadscampus de Kien in Deventer in tijdens de City Deal Showcase!

 

Stadscampus de Kien in Deventer is de place to be als het gaat om datagedreven werken. Om fysiek en digitaal te verbinden zet De Kien een digital twin in. Wat waren de lessons learned? En hoe kunnen we die lessen inzetten in onze eigen projecten? Je ontdekt de slimme stad van Deventer en doet inspiratie op tijdens pitches, deelsessies en bij lezingen van Caspar de Jonge, programmamanager bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, en Ruud Koornstra, ondernemer en activist.

 

Wil je weten hoe je de slimme stad in het ‘echt’ werkt? Bezoek dan met ons het gebied De Kien in Deventer op 7 juni tijdens de City Deal Showcase! Meld je aan via deze link.

 

Wil je komen pitchen / presenteren tijdens de City Deal Showcase aan een breed publiek? Wil je toekomstige opdrachtgevers ontmoeten? Meld je hier aan voor het pitchcarrousel.

Heb je vragen over de Slimme Stad Parade en de City Deal Showcase in Deventer? Neem contact op met zoe@future-city.nl.

De Slimme Stad Parade en de City Deal Showcase in Deventer zijn onderdeel van de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’. De City Deal is een initiatief van Agenda Stad van het Ministerie van BZK. Door krachten, netwerk en kennis te bundelen hopen ze echt het verschil te kunnen maken. Vanuit de bestaande City Deals werken de Future City Foundation en Stedennetwerk G40 nauw samen.

Wil je deze e-mails niet meer ontvangen? Klik hier om je uit te schrijven voor deze mailinglijst. 

 

Verwante Artikelen

Dit doen we tijdens de Data Week NL 2022

Van 27 juni t/m 2 juli 2022 vindt de Data Week NL in ‘s-Hertogenbosch. De hele week organiseren we een interessant programma met de ondertekening van de City Deal Slim Maatwerk, een driedaagse summerschool voor jongprofessionals en diverse workshops door partners van de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’. Bekijk hier de verschillende programma’s (wijzigingen voorbehouden).

Ga naar de inhoud