Nieuwe (potentiële) partner: Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven

We zijn heel blij dat de Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven wil deelnemen aan onze City Deal. Voor wie de DKHGSL niet kent: “De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving.” Op https://gezondstedelijklevenhub.nl/ lees je er meer over. Een aantal partners in de City Deal is ook partner van de DKHGSL, dus de lijnen zijn kort.

De DKHGSL doet sinds het begin van onze City Deal al actief mee, zo wordt de werkgroep over “Meet je stad – vergelijken van uitkomsten” getrokken door Henri de Ruiter namens de DKHGSL. Helaas lukte het niet om op 3 december te tekenen, maar we zijn heel bij dat ze het nu wel willen.

In artikel 14 van de dealtekst staat dat we moeten vragen of de bestaande partners geen bezwaar hebben tegen toetreding van nieuwe partners. Dat doen we hierbij. We hopen dat niemand bezwaar heeft, als dat wel zo is, kan je dat doorgeven aan Wendolijn via [email protected]

Verwante Artikelen

Update werkgroepen

Tijdens de City deal partner bijeenkomst was er een terugkoppelmoment van iedere werkgroep. Hier leest u de voortgang van elke werkgroep en wat de hulpvragen zijn. Ook kunt u een pitchfilm zien van de terugkoppeling. Helaas stopte de opname halverwege en is dus de helft vanwege een technische storing verloren gegaan.

Ga naar de inhoud