Nieuwsbrief City Deal Dag 6 april 2023

 

Heb je de City Deal Dag gemist? Ook dan zijn we benieuwd naar je inzichten. Klik hier om je mening te geven.

 

 

30 maart 2023 | Dordrecht

 

 

Beste collega binnen de City Deal,


Vorige week kwamen we samen in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.


Centraal stonden de nieuwe Communities of Practice van de City Deals ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ en ‘Slim Maatwerk’. Samen hebben we gebrainstormd over de focus van de sessies. Met deze inzichten kunnen we ervoor zorgen dat alle deelnemers baat hebben bij de opzet van de CoP. Jouw inzichten zijn goud waard! Daarom vragen we je om deze vragenlijst in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat we elkaar optimaal kunnen benutten in de City Deal.


De presentatie van de Communities of Practice en Caspar de Jonges presentatie over het DMI Ecosysteem vind je nu al op DMI. Ook vind je daar een samenvatting van het panelgesprek.

 

Op basis van de input van de CoP-sessies schrijft Jan-Willem Wesselink op vrijdag 7 april 2023 voor elke CoP een startdocument. Zodra de CoP-trekkers hiermee akkoord zijn, delen we het deze documenten op DMI. Heb je nog geen toegang tot DMI? Neem contact op met [email protected].

 

Uit de CoP-sessies en het panelgesprek in de middag kwam vooral één sentiment naar voren: binnen de City Deal zijn we collega’s van andere bedrijven. Laten we elkaars expertise en ervaringen inzetten om de slimme stad beter te maken!

 

Heb je vragen over een CoP of wil je alvast je interesse voor een CoP bij ons bevestigen? Neem contact op met [email protected].

 

 

De City Deal Dag is een evenement van de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ en City Deal ‘Slim Maatwerk’.

 

 

LinkedIn

Twitter

Voor dit evenement slaan de City Deals ‘Slim Maatwerk’ en ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ de handen ineen. Beide City Deals zijn een initiatief van Agenda Stad van het Ministerie van BZK. Door krachten, netwerk en kennis te bundelen hopen ze echt het verschil te kunnen maken. Vanuit de bestaande City Deals werken de Future City Foundation en Stedennetwerk G40 nauw samen.


Wil je deze e-mails niet meer ontvangen? Klik hier om je uit te schrijven voor deze mailinglijst. 

 

Verwante Artikelen

Brainstorm over Barcelona

Op 16 juni hebben we met elkaar alvast nagedacht over Barcelona, want november komt altijd sneller dan je denkt. Heb je deze brainstorm nou gemist? Dan zijn we nog steeds heel benieuwd waarom jij wil gaan. Vul deze enquête zodat we je input mee kunnen nemen. https://kennislab.typeform.com/to/vceaGSkY

Ga naar de inhoud