City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ op het Swiss Green Economy Symposium

Op 2 en 3 september 2021 vindt het Swiss Green Economy Symposium in Zwitserland plaats. Dit congres biedt een podium voor inspirerende voorbeelden van duurzaam ondernemen en succesvolle samenwerkingen tussen politiek, bedrijven en kennisinstellingen. Doel is om van elkaar te leren en successen en hulpvragen met elkaar te delen. Dit jaar is het thema: ‘Met dialoog en eigenzinnigheid naar duurzaamheid’. Centraal staan praktische voorbeelden en innovatieve koplopers.

Datum: 2 & 3 september 2021

Locatie: Winterthur in Zwitserland

Deelname: Voor deelname en meer informatie kijk op: Swiss Green Economy Symposium 2021 · SGES

 

Bijdrage City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’

Jan-Willem Wesselink, programmamanager van de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ en de Future City Foundation zal op 3 september de City Deal toelichten en hulpvragen vanuit de Deal delen met het aanwezige publiek. Net als het symposium zet de City Deal zich in voor het leefbaarheid van steden en dorpen volgens de sustainable development goals van de VN. En ook bij de City Deal staat het uitwisselen van kennis centraal om zo samen tot innovatieve oplossingen te komen. Met zijn bijdrage zal Jan Willem Wesselink de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ presenteren op een internationaal podium. Ook Jeroen Steenbakkers van Argaleo en partner van de City Deal is als spreker aanwezig op het Swiss Green Economy Symposium. Daarnaast zijn er ook Nederlandse bijdragen van Dr. Ben Kokkeler van Avans Hogeschool, de Nederlandse diplomate Hedda Samson en Jan Hoskam, wethouder van ‘s-Hertogenbosch.

Over Swiss Green Economy Symposium

Het symposium richt zich sinds 2016 op een internationaal publiek. Het biedt een neutraal platform voor innovaties en ideeënuitwisselingen over een duurzame economie. 

Voor meer informatie over het symposium kijk op: Swiss Green Economy Symposium 2021 · SGES

Verwante Artikelen

Ga naar de inhoud