City Deal ‘Slim Maatwerk’

We zijn erg blij dat we samen met de mensen van Sociaal Domein en de City Deal Eenvoudig Maatwerk een nieuw project beginnen: de City Deal Slim Maatwerk (io) waarin we onderzoeken hoe digitalisering en technologisering kan bijdragen aan het oplossen van problemen in het sociaal domein. Voor deze City Deal slaan de City Deals ‘Eenvoudig Maatwerk’ en ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ de handen ineen. Beide City Deals zijn een initiatief van Agenda Stad. Door onze krachten, netwerk en kennis te bundelen hopen we echt het verschil te kunnen maken. Vanuit die bestaande City Deals werken we nauw samen met Programma Sociaal Domein en Stedennetwerk G40.

 

De reden dat we dit doen is omdat we zien dat er een enorme opgave is in het sociaal domein en dat digitalisering daar een oplossing voor zou kunnen bieden. En dat zeg ik in alle bescheidenheid. Daarover hebben we een aantal gesprekken gehad met Annefleur Siebinga, projectleider van de City Deal Eenvoudig Maatwerk. We bundelen dus de kennis die zij heeft over de vraagstukken in het sociaal domein met onze visie op hoe de stad verandert door digitalisering en technologisering. En daarbij levert het nieuwe inzichten en een breder netwerk op.

 

We zijn nu bezig met de pré-kwartiermakersfase (als dat zo heet) en het resultaat daarvan lees je op https://future-city.nl/slim-maatwerk/. Als je mee wilt doen of meer informatie wilt, neem dan contact met Jan-Willem Wesselink of Annefleur Siebinga op. 

 

>> Jan-Willem Wesselink via 0628638426 of jan-willem@future-city.nl
>> Annefleur Siebinga via 0614045075 of annefleur.siebinga@gmail.com

Verwante Artikelen

Ga naar de inhoud