Home Events - Future City Community Homepage event Studiereis Helsinki & Tallinn – 17,18 en 19 juni 2024

Studiereis Helsinki & Tallinn – 17,18 en 19 juni 2024

Leer van de smartcitygiganten van Europa! – Exclusieve Studiereis naar Tallinn en Helsinki
Datum: 17, 18, 19 juni 2024 

In juni ontdekken we de toekomst van slimme steden in Europa tijdens de studiereis naar Helsinki en Tallinn. Estland en Finland zijn de grote spelers in Europa als het gaat om de ontwikkeling van slimme steden. Ook in Nederland gaat de inzet van slimme technologie de toekomst bepalen. Hoog tijd om te leren van de experts.

Na het succes van onze eerdere studiereis met de G40, waarbij we diepgaande inzichten en innovatieve benaderingen voor slimme steden hebben ontdekt, breiden we deze unieke kans nu uit. Op veler verzoek is deze reis nu ook toegankelijk voor de gehele smartcitycommunity van Nederland en Vlaanderen. Dit is uw kans om de lessen en ervaringen van de G40-deelnemers te delen en te leren van de vooruitstrevende projecten in Tallinn en Helsinki. Bent u benieuwd naar de geleerde lessen van deze reis? Lees dan onze blog voor meer inzichten. 

In Helsinki en Tallinn bezoekt u grensverleggende projecten. We leren hoe de beide steden digitalisering inzetten om de stad leefbaarder te maken op het gebied van klimaatneutraliteit, mobiliteit en energietransitie. 

Hierbij geven we speciale aandacht aan de rol van de EU in het opzetten van smartcityprojecten en het benutten van Europese subsidies. 

Gaat u mee? Klik hier voor alle informatie over de reis, het programma en om u aan te melden.

Deze studiereis is uw kans om de meest vooruitstrevende smartcityprojecten in Europa van dichtbij te ervaren.

Datum

17 jun 2024

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen

Labels

FCF event,
Homepage event

Locatie

Helsinki & Tallinn
Helsinki & Tallinn
Categorie
Meer Lezen
QR code

Reacties

Ga naar de inhoud